Business Intelligence

Rapportages & analyses

Rapportages moeten door analyse leiden tot  bruikbare sturingsinformatie. Rapporteren is geen doel op zich, maar een middel om de juiste keuzes te maken bij de inrichting van processen. Credit Navigator bevat een groot aantal standaardoverzichten en -rapportages.

Maatwerk rapportages

Voor het maken van maatwerkoverzichten en aanvullende rapportages is een standaard koppeling met Hyperion beschikbaar. Hyperion is een Business Intelligence-oplossing die het mogelijk maakt om zelf alle data vanuit Credit Navigator op te halen en daarmee eigen interne- en externe rapportages te vervaardigen en te distribueren. Onze consultants zijn u graag van dienst om u te helpen met de inrichting van uw set rapportages en analyses.

Ook kunt u er voor kiezen om uw reporting uit te besteden aan Cwize. Cwize levert 'secure hosted' reporting en interface oplossingen. Op Credit Navigator heeft Cwize een uitgebreide standaard rapportage-set beschikbaar waarop u ook uw maatwerk rapportages en data-exports kunt laten maken. Middels de Cwize Data Engine heeft u uw volledige (incasso)portefeuille in beeld. Alles is in één rapportage-omgeving beschikbaar; statussen, klantrapportages, management informatie of rendementsanalyses.


 

Business Intelligence

Meer informatie

Een live demonstratie of meer informatie over de toegevoegde waarde van Credit Navigator?

Neem contact op