EuroSystems ISO 27001 gecertificeerd

    Datum:  
    01/09/2017

De beveiliging van privacygevoelige informatie krijgt steeds meer maatschappelijke aandacht. Wij krijgen steeds vaker vragen van klanten (en hun klanten) over de beveiliging van onze diensten en de data die wij voor onze klanten verwerken.

Informatiebeveiliging heeft altijd al de hoogste prioriteit gehad bij EuroSystems. Veel klanten vertrouwen hun data toe aan ons ASP-platform. Wij hebben daarom een grote verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging. In de ISAE 3402 type II verklaring wordt hier al veel aandacht aan besteed. Om ons informatiebeveiligingsniveau nog beter te kunnen aantonen hebben wij opdracht gegeven aan Conclude Accountants om onze informatiebeveiliging te auditen tegen het ISO 27001 framework. Als resultaat daarvan heeft EuroSystems op 23 augustus 2017 de ISO 27001 certificering ontvangen.

ISO 27001

ISO 27001 is dé internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. Met de ISO 27001 certificering kunnen wij aantonen dat EuroSystems alle benodigde beveiligingsmaatregelen heeft ingericht om kritische informatie van opdrachtgevers te beschermen. Een gedegen informatiebeveiliging is vastgelegd in het informatiebeveiligingsbeleid.
Lees meer


Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse EuroSystems nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws.