Wie zijn wij

Partner in creditmanagement

EuroSystems is een solide Nederlandse softwareontwikkelaar en leverancier van Credit Navigator. EuroSystems levert haar klanten oplossingen voor het creditmanagementproces.

Marktleider in de creditmanagement branche

EuroSystems is als marktleider toonaangevend in de creditmanagement branche en weet als geen ander wet- en regelgeving, eisen en wensen te vertalen naar marktgerichte oplossingen. 

Samen automatiseren

Al sinds 1993 ontwikkelt EuroSystems samen met haar klanten en de gebruikersvereniging DipNed de meest complete, flexibele en vooruitstrevende creditmanagementoplossingen. Klanten krijgen regelmatig nieuwe functionaliteiten en aanpassingen op het gebied van wet- en regelgeving. Credit Navigator is dus altijd up-to-date. 

Software as a Service (SaaS)

De oplossingen van EuroSystems zijn ook beschikbaar als 
Software as a Service (SaaS). Uw database bevindt zich dan op een voor u ingerichte beveiligde server op een beveiligde locatie in het datacenter. Dit betekent dat u enkel een werkplek en een beveiligde internetverbinding nodig heeft. 

ISAE 3402 Type II

EuroSystems beschikt over een ISAE 3402 Type II verklaring en weet zo al haar processen kwalitatief te borgen. U kunt dus altijd vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening, zodat u de volledige regie behoudt.

EuroDossier

Credit Navigator is de opvolger van EuroDossier. Onze bestaande klanten zullen op termijn overstappen op Credit Navigator en de toegevoegde waarde van Credit Navigator gaan ervaren.

Vanaf 1 januari 2015 wordt er niet meer doorontwikkeld aan EuroDossier. Voor bestaande klanten is het daarom raadzaam om voor deze datum de overstap naar Credit Navigator te maken.

Meer informatie

Een live demonstratie of meer informatie over de toegevoegde waarde van Credit Navigator?

Neem contact op