Onze visie

Samen Automatiseren

Al sinds 1993 ontwikkelt EuroSystems samen met haar klanten en de gebruikersvereniging DipNed eigen creditmanagementoplossingen. Dit vanuit de visie dat samen automatiseren leidt tot de beste resultaten en gedeelde investeringen. De gezamenlijke kennis van creditmanagement en ICT staat aan de basis van een volledig op de praktijk gerichte oplossing voor diverse branches.

Ketenintegratie

In onze visie is ketenintegratie het uitgangspunt. Eén applicatie voor de automatisering van alle fases in het creditmanagementproces. Van facturatie tot en met schuldbewaking. Het navigeren in de creditmanagementketen wordt gesymboliseerd door de gyroscoop rechts op deze pagina. Een precisie instrument voor de juiste navigatie.

Credit Marketing

In onze visie speelt data een grote rol in het verlagen van risico's en het verhogen van het rendement. Daarom staat de klant/debiteur altijd centraal. De rol die data speelt in het vakgebied credit management noemen wij: Credit Marketing. Hiervoor is een uniek klantbeeld vereist. Een totaalbeeld van unieke relaties, inclusief alle vorderingen en relevante data. Intelligente workflows zorgen voor een optimale inzet van middelen en effectieve communicatie met de klant/debiteur. Rapportages en analyses zorgen voor grip op en sturing van de processen. Digitale samenwerking in de keten maakt het mogelijk om data en resultaten te delen met opdrachtgevers en Sales & Marketing afdelingen. Samen automatiseren is samen de klant/debiteur kennen. 

Connectiviteit

Ketenintegratie en Credit Marketing komen pas echt tot hun recht als Credit Navigator zich eenvoudig laat koppelen met andere systemen. Daarom kent Credit Navigator een zeer open structuur. Met behulp van webservices en interfaces wordt Credit Navigator eenvoudig onderdeel van het totale bedrijfsproces. 
Credit Navigator

Meer informatie

Een live demonstratie of meer informatie over de toegevoegde waarde van Credit Navigator?

Neem contact op