EuroSystems introduceert de HealthCheck

Weet hoe u presteert t.o.v. uw concurrenten


Wat zijn uw meest effectieve incasso-acties? Wat is de kostprijs van deze acties? Kunt u achterstanden in uw werkproces snel signaleren? Weet u of uw processen beter ingericht kunnen worden en zo ja, weet u dan ook welke en hoe?


Uw eigen werkprocessen zorgen voor onderscheidend vermogen in een steeds sterker concurrerende markt. Tenminste, wanneer deze processen u een voordeel brengen ten opzichte van uw concurrenten, hetzij in prestatie of prijs. Die processen bepalen uw effectiviteit en uiteindelijk uw rendement. Wetende dat deze processen zo bepalend zijn, houdt u deze wel eens tegen het licht?

EuroSystems wil u bewust maken van het belang van een objectieve evaluatie van uw processen. De ervaring leert ons dat het vaak tot bijzondere inzichten leidt wanneer u uw data en processen vanuit een ander oogpunt en met een andere bril op bekijkt. Dat men dit in de dagelijkse praktijk niet vaak doet, is een feit. Vaak is dit een kostenoverweging. Men vergeet daarbij echter veel te snel, dat gemaakte kosten vaak dubbel en dwars terug worden verdiend, en meestal sneller dan u denkt! We helpen er dan ook graag bij om dit voor u inzichtelijk te maken.

Uw potentieel in kaart

Credit Navigator is een zeer uitgebreide credit management applicatie die organisaties in staat stelt om een zeer hoge automatiseringsgraad te bereiken. Een goed ingericht en geautomatiseerd proces biedt de organisatie meer grip en controle.

Een gerichte data-analyse biedt al snel een indruk van de verbetermogelijkheden. Als wij u aan de hand van concrete voorbeelden en berekeningen op uw data kunnen laten zien dat het rendement uit incassoacties met 5-10% kan stijgen, vindt u dat dan niet de moeite waard?

Samen gezond, samen groeien

EuroSystems wil niets liever dan dat haar klanten het maximale voordeel halen uit hun processen en middelen. Dat ú het volledige potentieel uit Credit Navigator haalt en daarmee uw bedrijfsresultaat verbetert. Dit kan vaak al met een aantal eenvoudige aanpassingen. Het begint allemaal met inzicht. Die verkrijgt u nu via de HealthCheck. Download voor meer informatie de brochure.

Samen automatiseren

HealthCheck

Meer informatie


Nieuwsbrief

Wij brengen u maandelijks op de hoogte van product- en branche nieuws.

Aanmelden