Credit Navigator klaar voor uw toekomst

    Datum:  
    15/06/2017

EuroSystems en haar gebruikersvereniging DipNed zijn druk bezig met het voorbereiden van uw toekomst. De eerste expertsessie over de nieuwe wetgeving vereenvoudiging beslagvrije voet heeft onlangs plaatsgevonden. Dit heeft geresulteerd in de aanzet voor gedetailleerde procesbeschrijvingen en een advies aan SNG over de opzet van de berichtenuitwisseling. Deze twee onderdelen vormen de basis voor de implementatie van deze functionaliteit in Credit Navigator.  

Dezelfde ontwikkeling kunnen wij melden op het vlak van de KEI 3.0. Hiervoor hebben wij een uitgebreid plan van aanpak gemaakt en binnenkort zullen de eerste inhoudelijke expertsessies plaatsvinden.

De uitrol van KEI 1.0 staat gepland. Het is na oplevering mogelijk om rechtstreeks vanuit de los-explootzaken de inlogcodes bij SNG aan te vragen en bij de los-exploot  zaak vast te leggen. Deze kunnen vervolgens automatisch worden opgenomen in het oproepingsbericht, waarvan het standaard model zal worden meegeleverd. Na het uitbrengen zal men deze als PDF/A documenten aan de advocatuur kunnen aanbieden, zodat men deze direct kan uploaden bij de rechtspraak.

Credit Navigator is klaar voor de digitale rechtspraak en uw toekomst.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse EuroSystems nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws.