Creditbility, focus op webportals en apps

    Datum:  
    28/07/2017

Webportals en apps spelen een grote rol binnen het credit management. Opdrachtgevers stellen steeds meer eisen aan een online omgeving waarin ze de uit handen gegeven vorderingen kunnen inzien en blijven volgen. Maar ook debiteuren maken graag gebruik van een online omgeving, de ervaring leert dat een debiteurenportal meer en snellere betalingen oplevert. Ook leveren webportals, vanwege het self-service principe een bijdrage aan een efficiëntere bedrijfsvoering.
 


Voor de ontwikkeling van deze online toepassingen is naast de juiste kennis en ervaring ook 100% focus nodig. Daarom is EuroSystems een samenwerking aangegaan met GoMotion. Voor deze samenwerking is Creditbility B.V. opgericht. Creditbility richt zich volledig op de ontwikkeling van apps en webportals voor klanten van EuroSystems. Online toepassingen die naadloos aansluiten op én communiceren met Credit Navigator.


Deze samenwerking heeft als eerste geleid tot de ontwikkeling van een portal voor debiteuren. In dit portal kan de debiteur zijn vordering bekijken, een regeling treffen of direct betalen. Dit portal is nu beschikbaar voor alle gebruikers van Credit Navigator. Inmiddels is er ook een project opgestart voor de ontwikkeling van een nieuwe portal voor opdrachtgevers.
Kijk voor meer informatie op: www.creditbility.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse EuroSystems nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws.