Wat klanten zeggen over EuroSystems


Karansingh & Partners Gerechtsdeurwaarders

'Ik kan met iedereen levellen, krijg nooit ruzie, ben altijd superduidelijk'

Karansingh & Partners Gerechtsdeurwaarders werd in 2010 opgericht. Sindsdien is het snel gegaan met dit Rotterdamse kantoor. Gerechtsdeurwaarder Mike Karansingh heeft inmiddels vijftien collega’s om zich heen, onder wie een tweede gerechtsdeurwaarder en twee kandidaten. Daardoor is er ook sprake geweest van een fikse groei van het aantal dossiers dat met behulp van de software van EuroSystems wordt behandeld. De vraag is natuurlijk – waar eindigt het?
Lees hier het hele interview met Karansingh & Partners Gerechtsdeurwaarders

Willems gerechtsdeurwaarders & incasso

'Binnen drie jaar willen we weer nummer 1 in onze regio zijn'

Ignace Feringa en Klaas Soellaart van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso uit Utrecht hebben ambitieuze plannen voor hun kantoor. Nu de organisatie op orde is, staan ze klaar om het verloren marktaandeel te heroveren. Niet alleen in de eigen regio – de eerste prioriteit – en daar omheen, maar ook door geavanceerde tools aan te bieden waarmee opdrachtgevers als mkb’ers en zzp’ers door selfservice hun eigen incasso kunnen organiseren. Letterlijk van begin tot eind. De software van EuroSystems speelt daarin een belangrijke rol.
Lees hier het hele interview met Willems gerechtsdeurwaarders & incasso


Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders

'Incasseren is een kunst'

Aan de rand van Apeldoorn staat vlakbij de ringweg een modern kantoorgebouw, van alle gemakken voorzien. Sinds 1 januari 2016 is dit de thuisbasis voor Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders. De vier partners kozen de naam Armaere – wat zoveel betekent als ‘bewapend’ – om het strijdlustige karakter van hun nieuwe onderneming aan te duiden.
Lees hier het hele interview met Armaere Incassodiensten & Gerechtsdeurwaarders

TeRecht Deurwaarders en Incasso

'We verkopen geen nee aan onze klanten. Nooit. Ook niet vrijdag om half vijf'

Sinds 2012 geven gerechtsdeurwaarder Andy Roos en commercieel directeur Bert Hendriks leiding aan TeRecht Deurwaarders en Incasso. Dit kantoor aan de Arnhemse Apeldoornseweg in Arnhem maakt al vanaf het begin gebruik van Credit Navigator van EuroSystems.
Lees hier het hele interview met TeRecht Deurwaarders en Incasso


Reinders & Partners Gerechtsdeurwaarders

'De debiteur heeft altijd een keuze tussen goedschiks of kwaadschiks'

Hij heeft al een lange carrière als gerechtsdeurwaarder achter de rug – Ype Reinders. Sinds 2010 leidt hij vanuit Surhuisterveen in Friesland het kantoor Reinders & Partners, samen met zoon Alwin en met halve dagen ondersteuning door Linda. Een klein en wendbaar gerechtsdeurwaarderskantoor dat geavanceerde ondersteuning door Credit Navigator van EuroSystems combineert met ‘ouderwets’ credit management in de goede zin van het woord.
Lees hier het hele interview met Reinders & Partners Gerechtsdeurwaarders


De Laat Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau

'We hoeven maar met onze vingers te knippen en ze komen in actie'

De bedrijvigheid in het Noord-Brabantse Waalwijk is groot. Vroeger vooral in de leer- en schoenindustrie – er zijn nog steeds bekende schoenfabrieken gevestigd – maar in de loop van de tijd is dat uitgebreid met allerlei andere soorten bedrijven. Veel ervan zijn klant bij De Laat Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau, een kantoor dat volledig vertrouwt op Credit Navigator van EuroSystems als hoeksteen voor dossierautomatisering.
Lees hier het hele interview met De Laat Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau

Frans Hakvoort, directeur-eigenaar Cashcontrol Incassodiensten

'Ik ben besmet met het incassovirus. Daar ben ik niet tegen ingeënt.'

Cashcontrol Incassodiensten van directeur-eigenaar Frans Hakvoort is vanuit het kantoor in de wijk IJsselmonde vooral actief op de Rotterdamse incassomarkt, maar opereert ook landelijk. Frans en zijn medewerkers zijn enthousiast gebruiker van Credit Navigator, “een bijzonder compleet pakket, er zit echt alles in wat ik nodig heb.”
Lees hier het hele interview met Cashcontrol Incassodiensten

Oscar Groeneveld, directeur Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

'Je IT moet wel op orde zijn. Gelukkig is dat zo.'

In het najaar van 2011 vestigde Oscar Groeneveld zich als gerechtsdeurwaarder in Harderwijk. Sindsdien is zijn organisatie snel gegroeid, met inmiddels vijftien medewerkers die de klanten ondersteunen met een breed palet aan diensten op het gebied van debiteurenbeheer. Van een klein naar middelgroot kantoor in slechts twee jaar tijd.
Lees hier het hele interview met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Jan-Paul Hendriks, directeur Novalink

'Intensief contact met de klant levert resultaat op'

Novalink uit Amersfoort werd in 2009 opgericht door Jan-Paul Hendriks, een ervaren hypotheekspecialist die een wezenlijk andere aanpak van hypothecair debiteurenbeheer in de praktijk wilde brengen. Dat is hem na een paar jaar pionieren gelukt, wat valt af te leiden uit de gestage groei van klantenkring, opdrachtenportefeuille en het aantal medewerkers. Novalink maakt gebruik van Credit Navigator van EuroSystems.
Lees hier het hele interview met Novalink